Fotball

Ingebrigtsen selger huset på Øya i Trondheim

Den sparkede RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen og kona Hege Leirfall Ingebrigtsen har lagt huset på Øya i Trondheim ut for salg.

Glen Musk / Rasmus/Stendal/Sagbakken

Par: Mens Kåre Ingebrigtsen har vært trener, har kona Hege Leirfall Ingebrigtsen hatt roller både i Norges Fotballforbund og Bodø/Glimt. Her er paret etter cupfinaleseieren i 2016.

  • Ståle Langørgen
Publisert:

Paret betalte 11,2 millioner kroner da de kjøpte eneboligen i 2016, og nå er den lagt ut med en prisantydning på 12,9 millioner kroner.

Det er bare drøyt tre uker siden styret i Rosenborg ga Ingebrigtsen sparken etter fire år som trener i klubben, og han har foreløpig ikke sagt noe om sine egne planer fremover.

  • RBK-treneren var stolt etter borteseieren: Dette ønsker han å forbedre i returoppgjøret

Stavanger-basert

Kona Hege Leirfall Ingebrigtsen har tidligere vært visepresident i Norges Fotballforbund og styreleder i Bodø/Glimt, og jobber i dag som viseadministrerende direktør i møbel- og interiørselskapet Senab Eikeland.

Dette selskapet har hovedkontor i Stavanger, men hun ønsker ikke å si noe om hvor de nå vil bosette seg.

– Vi har ingen kommentar til dette, sier Hege Leirfall Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Flytter: Eneboligen ligger på Øya i Trondheim.

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Selger: Kåre Ingebrigtsen og Hege Leirfall Ingebrigtsen betalte for to år siden 11,2 millioner kroner for eneboligen.

261 kvadrat

I annonsen omtales huset som en «klassisk og meget gjennomført enebolig med utleiemulighet». Den har syv soverom og tre bad, og har primærrom på 261 kvadratmeter. Tomten er på 656 kvadratmeter.

En av dem som jobber med salget er den profilerte toppmegleren Tonje Borthen, som snart går fra jobben i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge til en ny stilling i forretningsmannen Kolbjørn Selmers selskap Selmer Holding.

«Eiendommen ligger fint til med en barnevennlig og skjermet hage på baksiden av boligen», står det i annonsen for boligen på Øya.

– Midt i trynet

Ingebrigtsen har ikke uttalt seg til Adresseavisen etter at han mistet jobben i Rosenborg, men til VG har han sagt at han reagerte med sjokk på avgjørelsen. I 2016 skrev han under en kontrakt som varte ut 2020.

– Tanken på å få sparken nå hadde ikke slått meg, jeg hadde ikke fått noen signaler. Ikke det at det bør komme signaler, men beskjeden traff meg midt i trynet, hvis jeg skal være helt ærlig, sa han til avisen.